Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Άννα Κανέλλη.


Τραγούδι - Υποκριτική.

Η Άννα Κανέλλη γεννήθηκε το Φεβρουάριο του 1984, στη Λάρισα. 


Από πολύ μικρή ανακάλυψε την κλίση της στη μουσική και στο διάβασμα, καθώς υπήρξε πάντα άριστη. Στα σχολικά χρόνια, συμμετείχε στις μουσικές εκδηλώσεις τραγουδώντας σόλο ή ομαδικά, στις εθνικές εορτές. Στο Γυμνάσιο και Λύκειο υπήρξε μέλος της Παιδικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, με μαέστρο τον Δημήτρη Καρβούνη. Έλαβε μέρος σε πλήθος παραστάσεων. Ξεχωρίζουν οι παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Θέατρο Βράχων και στο Ηρώδειο, με μαέστρο τον Μίκη Θεοδωράκη στο « Άξιον Εστί».
 

Μετά το Λύκειο αφοσιώθηκε στις σπουδές της. Πήρε το πτυχίο της Ψυχολογίας το 2009 από το Α.Π.Θ. Θεσσαλονίκης. Το 2010 ολοκλήρωσε μετεκπαίδευση στο Τ.Ε.Ι. Λάρισας με τίτλο Ψυχική Υγεία- Ειδική Αγωγή. 

Όλα τα χρόνια που μεσολάβησαν, η αγάπη για τη μουσική παρέμενε δυνατή και την ίδια χρονιά ξεκινά μαθήματα μονωδίας- κλασικού τραγουδιού στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, με δασκάλα τη Βασιλική Ποζίδου. Επίσης, την ίδια περίοδο, εργάζεται σε κέντρο διασκέδασης τραγουδώντας έντεχνο και λαϊκό ρεπερτόριο. Έλαβε επίσης μέρος σε σεμινάρια μελοδραματικής με τον Γρηγόρη Πυριαλάκο. 

Σήμερα, συνεχίζει τα μαθήματα φωνητικής και παράλληλα ασχολείται με το μεταπτυχιακό της στον τομέα της Ψυχοθεραπείας. Το 2012 έγινε μέλος στην ομάδα ''Zouburlesque'' μετά από πρόταση της αγαπημένης παραγωγού, Φαίης Σούκου, όπου προετοιμάζουν το Μιούζικαλ ''Υπερπαραγωγής''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου