Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ζωή Μωραΐτη.

Ηθοποιός.

Γεννήθηκε στη Λάρισα. Απόφοιτος της Ανώτερης Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με θέμα "Χορός, θεατρικός και κινησιολογικός αυτοσχεδιασμός" με την Άρτεμη Ιγνατίου, "Αυτοσχεδιασμός και κίνηση" με την Μυρτώ Πισπίνη, "Ξιφασκία και οπλομαχία" με τον Κωνσταντίνο Μπουμπούκη, "Θεωρία και πρακτική κινηματογράφου" με τον Κώστα Κουτσομύτη και "Αυτοσχεδιασμός και κίνηση" με την Ελένη Μποζά.

Συνεργάστηκε με το Θεσσαλικό Θέατρο στις παραστάσεις "Κύκλωπας", "Για την πατρίδα", "Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων", "Παπαδιαμάντη 3 1/2 - Το μοιρολόϊ της φώκιας" σε σκηνοθεσία Άκυ Μητσούλη, "Ελένη" σε σκηνοθεσία Γιάννη Μαργαρίτη, "Δεν πληρώνω" σε σκηνοθεσία Ελένης Μποζά. 

Έχει συμμετάσχει σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές και άλλες θεατρικές παραστάσεις. Μετά την πρόταση της Φαίης Σούκου είναι μέλος του Zoumbourlesque Cast με μεγάλη χαρά. Παράλληλα αυτή την περίοδο είναι ραδιοφωνική παραγωγός στον Ήχο 91 με την εκπομπή "Ραδιόργια" και διδάσκει στο Θεατρικό Εργαστήρι των Οδοιπόρων το μάθημα "Υποκριτική και Αυτοσχεδιασμός". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου