Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Μαργαρίτας Παζάρα.

Μουσική (Φλάουτο).

Γεννήθηκε στη Λάρισα στις 16 Ιουλίου 1996. Πηγαίνει στη δευτέρα τάξη λυκείου. Σε ηλικία 4 ετών ξεκίνησε μαθήματα προπαιδείας και κλασσικής κιθάρας στη Μουσική Σχολή δήμου Τεμπών στο Συκούριο . Εννέα ετών τη θέση της κιθάρας στην καρδιά της πήρε το φλάουτο το οποίο άρχισε με τη Μαουσίδου Χριστίνα και συνεχίζει έως και τώρα στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας στη τάξη του Φωτόπουλου Δημήτρη. Παράλληλα ολοκληρώνει τις σπουδές της στο ειδικό αρμονίας με δάσκαλο τον Θεόδωρο Γκρούνη. Το Σεπτέμβριο του 2011 ξεκίνησε μαθήματα μονωδίας στο τμήμα της Ποζίδου Βασιλικής στο ΔΩΛ και από τον Ιανουάριο του 20 13 συνεχίζει με την Οικονόμου Κατερίνα στη Μουσική Σχολή στο Συκούριο


Εδώ και επτά χρόνια είναι μέλος της Φιλαρμονικής δήμου Τεμπών όπου αρχικά ήταν στα κρουστά και έπειτα στη ομάδα των φλάουτων με μαέστρο τον Τόμας Σέκερες και στη συμφωνική ορχήστρα με φλάουτο υπό την διεύθυνση του Θέμη Σαμαντζή. Από το Σεπτέμβριο του 2011 συμμετέχει στην ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας ‘’Δημήτρης Μητρόπουλος’’ με μαέστρο τον Κτιστάκη Χρήστο. Επίσης είναι μέλος του συγροτήματος “Legato” σε φωνή και φλάουτο από τη ίδρυση του τον Μάιο του 2012 μέχρι τώρα. 

 
Στη διάρκεια αυτών των ετών ταυτόχρονα με τις μουσικές σπουδές της παρακολούθησε σεμινάρια- master classes κιθάρας τον Μάιο του 2008 με τον Γιώργο Αργυριάδη στο Φεστιβάλ κιθάρας Βέροιας, φλάουτου τον Ιούλιο του 2010 στα "ΔΟΥΜΠΕΙΑ" στη Βλάστη Εορδαίας με τον Νικολό Δημόπουλο, τον Ιούλιο του 2011 στο Μουσικό Καλοκαίρι του μουσικού οίκου Φίλλιπος Νάκας στην Ερέτρια με το Δημήτρη Φωτόπουλο όπου και πήρε μέρος στον διαγωνισμό Β’ κατηγορίας έως 16 ετών και απέσπασε τον Β’ βραβείο, τον Ιούλιο του 2012 στην 1η μουσική κατασκήνωση Συκουρίου με το Δημήτρη Φωτόπουλο και μουσικού-θεατρικού αυτοσχεδιασμού τον Αύγουστο του 2010 στο μουσικό χωριό Αγίου Λαυρεντίου με τους Μάρθα Φριτζίλα και Βασίλη Μαντζούκη. 


Συμμετείχε στον δίσκο του Θωμά και Ευριπίδη Μπέκου με τίτλο "Quark" κάνοντας τα φωνητικά στο κομμάτι "Βροχοποιός" που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2012 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου